Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020-707 39 00 of stuur ons een
XL Career Company

Uitzenddiensten / Detacheren

U kunt bij ons terecht voor (tijdelijke) fulltime opdrachten, projecten of vaste dienstverbanden waarbij de kandidaten een eerste periode via XL Career Company BV op uitzend-, of detacheringsbasis werken. Na gebleken prestaties kunt u kosteloos de kandidaat overnemen na het afgesproken overnametermijn.

Tijdelijke projecten (bij extra drukte, vakantie of seizoens drukte).
Bijvoorbeeld in geval van extra drukte, een tijdelijke functie voor een specifiek project of een seizoensgebonden tijdelijke functie.

Vervanging tijdens ziekte of zwangerschap
Heeft u tijdelijke vervanging nodig in verband met ziekte of zwangerschap dan kunt u bij XLCC tijdelijke ervaren flexwerkers inhuren voor opvang. Bijvoorbeeld een tijdelijke administratief medeweker, telefonist(e), secretares(se), helpdeskmedewerker of anders.

Detacheren van professionals
Op zoek naar een professional voor een tijdelijk of langdurig project? Wij selecteren de juiste kandidaat en detacheren deze persoon voor een bepaalde periode met of zonder mogelijkheid tot overname. Die keus is aan u. 

Werving & selectie van vaste functies
Wilt u liever direct de kandidaat in dienst nemen? Dan kunt u gebruik maken van onze werving & selectie dienstverlening. Lees verder ...

Werkwijze
Omdat het succesvol invullen van een specifieke vacature een geheel eigen aanpak vereist, wordt in overleg met de opdrachtgever een op maat gemaakt traject uitgezet. Lees verder ...

Vrijblijvend een offerte?
Klik hier om online een offerte aan te vragen of bel 020-7073900 voor advies op maat.  

Laatste vacatures

XL Career Company

Hoofdkantoor:
Tel 020-7073900
Fax 020-7073901
info@xlcareercompany.nl
Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.