Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020-707 39 00 of stuur ons een
XL Career Company

Werkwijze XL Career Company

XL Career Company komt via XL Studenten Uitzendbureau al in de studiejaren in contact met tallentvolle kandidaten. Tijdens de studie begeleiden wij hen bij het vinden van tijdelijke of vaste bijbanen. Hierdoor weten wij, zodra ze zijn afgestudeerd, precies waar hun krachten en interesses liggen. 

XL staat voor u klaar: 

- Werving en Selectie;
- Uitzendbasis;
- Detachering en/of;
- Payroll services

Om tot succesvolle oplossingen te komen en een optimale samenwerking te werk te stellen hanteert ons recruitmentteam de volgende werkwijze: 

1. Behoefteanalyse

Allereerst gaan wij na wat uw doelstellingen en wensen zijn met betrekking tot de functie. Door dit overzichtelijk en inzichtelijk te maken kunnen wij gericht op zoek naar de juiste kandidaten. Dit worden ook wel de harde eisen genoemd.

2. Bedrijfsanalyse

Na de behoefteanalyse starten wij de bedrijfsanalyse. Hierin analyseren wij de aspecten binnen uw bedrijf die direct van invloed zijn op het door uw gewenste kandidaatsprofiel. Denk hierbij aan de werkdruk, verantwoording, hiërarchie, werkprocessen en de kosten per FTE. Ook kijken wij naar de werksfeer en het type kandidaat dat u zoekt. Dit laatste aspect worden ook wel de softe eisen genoemd. 

3. Resultaten

De resultaten van deze analyses zetten wij puntsgewijs uiteen in een rapportage. Deze wordt met u besproken en indien gewenst aangepast.

4. Vrijblijvende offerte

Wij vergelijken de resultaten met onze eerdere ervaringen. Wij calculeren kostenbesparingen en formuleren adviezen met bijbehorende cijfers. Een overzicht hiervan ontvangt u in een geheel vrijblijvende offerte. 

5. Implementatieplan

Indien de resultaten en de offerte positief zijn is het implementatieplan de vervolg stap: wie, wat, waar, wanneer en hoe wordt in samenspraak met u in een stappenplan uiteen gezet. 

6. Start

Bij akkoord van het implementatieplan kan het proces in gang gezet worden en de samenwerking van start gaan. 

7. Evaluatie en bijsturing

Ervaring leert dat structurele evaluatie het hoogste rendement oplevert. Wat zijn de eventuele knelpunten, kloppen de verwachtingen, hoe is de klik etc. Op basis van deze evaluatie draagt XL zorgt voor een correcte bijsturing. 

De werkwijze kunnen wij op maat voor u aanpassen. Bent u geinteresseerd geraakt in wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct online een vrijblijvende offerte aan of neem contact op via: 020 - 707 39 00. 

Laatste vacatures

XL Career Company

Hoofdkantoor:
Tel 020-7073900
Fax 020-7073901
info@xlcareercompany.nl
Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.