Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020-707 39 00 of stuur ons een
XL Career Company

Certificering en keurmerk

XL Career Company staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. Wij zijn continu in beweging om onze dienstverlening te verbeteren en te optimaliseren. XL is lid van de NBBU, heeft het betrouwbaarheidskeurmerk ontvangen van de Stichting Normering Arbeid en is NEN gecertificeerd. 

NBBU

XL is lid van de NBBU, de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. Een NBBU-lid voldoet aan hoge kwaliteitseisten op het gebied van administratie en organisatie. De NBBU ziet onder andere toe op gedragsregels, veiligheid op de werkvloer, arbeidsvoorwaarden en afdracht van sociale premies. Omdat NBBU leden regelmatig gecontroleerd wodren is de kwaliteit continue gewaarborgd. Algemene voorwaarden NBBU CAO.

Betrouwbaarheidskeurmerk Stichting Normering Arbeid

XL heeft het onafhankelijke betrouwbaarheidskeurmerk van de SNA ontvangen. De ​SNA heeft als doel het realiseren van zelfregulering ter voorkoming van fraude en illegaliteit in de uitzendbranche en bij alle vormen van (onder)aanneming van werk. Wij worden twee keer per jaar beoordeeld op de verplichtingen die uit arbeid voorkomen. Deze beoordeling hangt af van de personeels-, salarisa- en financiele administratie. Het onafhankelijke SNA keurmerk garandeert u dat u zaken doet met een betrouwbare en professionele partner. 

NEN 4400-1

Deze norm is opgesteld door wergevers-, werknemersverenigingen en certificerende instellingen in nauwe samenwerking met de overheid. De NEN certificering heeft als doel opdrachtgevers te beschermen tegen fraude. De norm stelt hoge eisen aan personeels- en loonadminsitratie. XL heeft de NEN-4400-1 in september 2007 behaald. 

Laatste vacatures

XL Career Company

Hoofdkantoor:
Tel 020-7073900
Fax 020-7073901
info@xlcareercompany.nl
Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.