Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020-707 39 00 of stuur ons een
XL Career Company

Organisatie

XL Career Company heeft een bestand van ruim 150.000 HBO en WO starters die zich tijdens hun studietijd bij XL Studenten Uitzendbureau (100% dochter) hebben ingeschreven voor een tijdelijke vaste baan, bijbaan, stageplaats of vakantiebaan.

Vroeg stadium
Door onze samenwerking met XL Studenten Uitzendbureau leren wij de toekomste talenten al kennen tijdens hun studentenperiode. Tijdens hun opleiding werken ze parttime of fulltime voor onze opdrachtgevers Zodra zij afgestudeerd zijn komen zij in aanraking met XL Career Company. Wij selecteren op zowel harde als softe eisen. Iemand moet aan de kwalificaties voldoen, maar het is minstens zo belangrijk dat iemand binnen uw organisatie past. 

Cultuur
Wij zijn ambitieus, professioneel, ervaren en net zo enthousiast als onze doelgroep. Persoonlijk, creatief en meedenkend. Dynamisch en gedreven. Vastbesloten om voor iedere uitdaging de juiste oplossing te vinden.

Werkwijze werving & selectie 
Doordat wij in een vroeg stadium in contact komen met de high potentials en young professionals kunnen wij snel schakelen. In overleg met u stellen wij de voorwaarden op waaraan een kandidaat moet voldoen en wordt er een op maat gemaakt traject uitgezet. We vertellen u graag hoe wij uw traject voor ogen hebben. Lees verder ... 

Laatste vacatures

XL Career Company

Hoofdkantoor:
Tel 020-7073900
Fax 020-7073901
info@xlcareercompany.nl
Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.